voetbalzone

‘Klotegevoel’ bij Verbeek: ‘Twee keer, dat is gewoon niet best’

Thijs Post23 apr 2014, 14:12
Laatst bijgewerkt: 23 apr 2014, 14:12
Advertentie

Woensdagochtend bracht 1. FC Nürnberg naar buiten dat trainer Gertjan Verbeek was ontslagen. De oefenmeester zelf hoorde het al een dag eerder, toen hij in Nederland op een bruiloft was. Verbeek werd gebeld door de technisch directeur van 1. FC Nürnberg en hij kreeg te horen dat men in de slotfase van het seizoen een andere koers wilde varen. Tot grote verbazing van Verbeek.

voetbalzone

Een week geleden kreeg Verbeek nog te horen dat men vertrouwen had in zijn werkwijze en de manier waarop hij met de spelers werkte. Het beleid van Verbeek wilde men ook in de 2. Bundesliga voortzetten en de Tovenaar van Jubbega kreeg een aanbieding om langer te blijven. “Maar een week later is daar na een verloren wedstrijd dus niks meer van over”, zegt Verbeek in gesprek met de NOS.

Bij Verbeek overheerst nu ‘een klotegevoel’, woorden die hij ook bezigt in gesprek met het Algemeen Dagblad. Eerder dit seizoen werd de coach nog ontslagen bij AZ. “Twee keer zo snel achter ontslagen worden, dat is gewoon niet best. Dat hakt er echt in”, aldus Verbeek, die hoopt dat er weer een club in het buitenland op zijn pad komt.

Bezig met laden …