voetbalzone

Kluivert: ‘Of ik het echt niet weet of het niet wil zeggen? Ik denk het tweede’

Dominic Mostert06 mei 2018, 17:23
Laatst bijgewerkt: 06 mei 2018, 17:23
Advertentie

Justin Kluivert speelde zondagmiddag wellicht zijn laatste wedstrijd voor Ajax. De aanvaller ligt nog een jaar vast en sluit een zomerse transfer niet uit. Kluivert lijkt wel te weten wat hij wil, maar geeft nog geen openheid van zaken. "Of dit mijn laatste wedstrijd voor Ajax was? Dat durf ik niet te zeggen."

Kluivert zegt simpelweg niet te weten of hij voor het laatst in actie kwam in dienst van Ajax. "Ik ga er niet van uit. Het seizoen is klaar, dus ik ga even kijken hoe of wat. Dan maak ik m'n keuze. Dan zullen we zien wat eruit komt. Wat ik wil? Dat is een goede vraag. Ik weet het nog niet. Of ik het echt niet weet of het niet wil zeggen? Ik denk het tweede."

"Ik weet het wel, maar ik hou het voor mezelf. Ik ben er nog niet honderd procent uit en ga het nog niet uitspreken. Ik kan de Ajax-fans wel valse hoop geven, maar het moet blijken", vervolgt de negentienjarige buitenspeler, die er naar verluidt op uit is om de bestbetaalde speler van Ajax te worden. De onderhandelingen met Ajax over een nieuw contract lopen al een tijd.

Zondag kwam Kluivert nog tot scoren tijdens de 1-2 zege op Excelsior. Hij nam de 1-1 voor zijn rekening; Kasper Dolberg bepaalde de eindstand. Kluivert vond het niet prettig om op het kunstgrasveld van Excelsior te spelen. "Kunstgras is niet het leukste, vooral met dit weer. Pijn aan je voeten. De bal rolt niet heel soepel, maar dat hoort er ook bij."

Bezig met laden …