voetbalzone

Knietje brengt Ramos fraaie mijlpaal: ‘Er zat wel wat geluk bij, misschien’

Erik van Dam08 nov 2014, 23:10
Laatst bijgewerkt: 08 nov 2014, 23:10
Advertentie

Real Madrid won zaterdag vrij eenvoudig van Rayo Vallecano en zette een nette 5-1 uitslag neer voor eigen publiek. De wedstrijd kende aan Real-zijde vijf verschillende doelpuntenmakers: Gareth Bale, Sergio Ramos, Toni Kroos, Karim Benzema en ten slotte nog Cristiano Ronaldo. Voor Ramos was het doelpunt nummer 50 in 419 wedstrijden bij Real Madrid en daar was hij blij mee, zei hij na de wedstrijd tegen de Spaanse pers.

voetbalzone

De verdediger kreeg de bal na een hoekschop op de knie en zag hoe de bal pardoes in het doel van Cristian Álvarez belandde. “Een gelukje? Je moet daar wel staan, hè? Maar er zat wel wat geluk bij, misschien. Ik ben er in elk geval blij mee en wil graag op deze weg doorgaan. Ik richt me nu weer even op de nationale ploeg”, aldus de stopper tevreden. Spanje speelt op 15 november tegen Wit-Rusland en drie dagen later tegen Duitsland.

“Overall gezien was dit echt een wedstrijd van het complete team”, zei Ramos nog over de wedstrijd van zaterdag in Madrid. “Het kost veel om de ranglijst aan te voeren en het kost nog meer om er ook daadwerkelijk te blijven. In de toekomst kan er nog van alles gebeuren, maar dat we winnen en de nodige doelpunten maken is altijd een positief gegeven”, aldus Ramos.

Bezig met laden …