voetbalzone

Koç maakt seizoen af bij FC Eindhoven

27 jan 2009, 07:35
Laatst bijgewerkt: 27 jan 2009, 07:35
Advertentie
Serhat Koç maakt het seizoen af bij FC Eindhoven. Dat is de uitkomst van beraad tussen de leiding van de Eerstedivisionist en FC Groningen. De clubs konden niet tot overeenstemming komen over een eerdere overgang van de aanvaller , waarna besloten is om de zaak te laten rusten. Dat meldt het Eindhovens Dagblad.

Het contract met FC Groningen is al ondertekend, maar de afspraak is dat Koç pas na dit seizoen de overstap zal maken naar de Euroborg. Door de penibele financiële situatie van de Brabanders zagen zowel de Groningers als Koç echter een eerdere transfer naar het Noorden wel zitten. "Deze omgeving is niet langer ideaal voor hem”, liet zaakwaarnemer Kees Ploegsma afgelopen week al weten.

In de ogen van de technische leiding is het langer verblijf van Koç een belangrijk signaal. "Dit is altijd ons uitgangspunt geweest. Serhat is erg belangrijk in onze sportieve plannen, plannen waar wij onverkort aan vasthouden", stelt technisch manager Hans Smulders in het regionale dagblad. "Onze selectie wordt niet afgeroomd."

Koç maakt dit seizoen indruk bij FC Eindhoven. De achttienjarige aanvaller, die iets meer dan een jaar geleden in de hoofdmacht debuteerde, heeft in zijn tweede seizoen in de Jupiler League al zestien keer gescoord. De revelatie van de Jupiler League gaf eerder zijn fiat aan een vierjarige verbintenis bij de Trots van het Noorden.
Bezig met laden …