voetbalzone

Koeman: 'Als je sec de uitslagen bekijkt, kan het zomaar over zijn'

Daniel Cabot Kerkdijk07 jun 2010, 10:03
Laatst bijgewerkt: 07 jun 2010, 10:03
Advertentie

Of Erwin Koeman met Hongarije mag gaan beginnen aan de kwalificatiereeks voor het EK van 2012, is nog maar zeer de vraag. De Nederlandse coach, die voor Hongaarse begrippen tijdens de voorbije WK-kwalificatieserie zeer behoorlijke resultaten behaalde, hoort op 14 juni of hij mag aanblijven als keuzeheer van de Hongaren.

/

"De nieuwe voorzitter van de Hongaarse voetbalbond zal op die dag aantreden en dan zal moeten blijken of ik door mag als bondscoach om met Hongarije EURO 2012 te halen in Polen en Oekraïne", vertelt de in onzekerheid verkerende Koeman in De Telegraaf.

"Als je sec de uitslagen bekijkt, kan het zomaar over zijn", gist de Nederlander over wat de toekomst hem gaat brengen. "Kijk je naar het proces dan onderken je dat we die twee oefeninterlands (de Hongaren werden met 6-1 opgerold door Nederland en verloren met 3-0 van Duitsland, red.) met een veredeld vakantieteam hebben gespeeld. Ik kan niet anders dan het oordeel van de nieuwe bondsvoorzitter afwachten. Hij zal me op 14 juni wel bellen en anders hang ik bij hem aan de lijn of ik m'n biezen moet pakken of niet."

Bezig met laden …