voetbalzone

'Koeman gaat transferrecord Everton verbreken voor aanvaller'

Bart Kruyt09 aug 2016, 20:04
Laatst bijgewerkt: 09 aug 2016, 20:04
Advertentie

Nu John Stones voor minstens 56 miljoen euro is verkocht aan Manchester City, lijkt Everton de transfermarkt te gaan bestormen. Eerder deze dinsdagavond meldde de BBC al dat Swansea City een bod op Ashley Williams had geaccepteerd en Yannick Bolasie is nu ook op weg naar Goodison Park. Volgens Sky Sports wordt de aanvaller de duurste aankoop aller tijden van Everton.

/

Eerder meldde The Guardian nog dat een bod van 21 miljoen euro was afgewezen, omdat Crystal Palace een vraagprijs van 35 miljoen euro hanteert. Volgens Sky Sports heeft Everton nu een bod gedaan dat kan oplopen tot dit bedrag en heeft Crystal Palace het verbeterde voorstel geaccepteerd. Mocht Bolasie met zijn prestaties de volledige 35 miljoen euro binnenhalen voor Palace, dan lost hij Romelu Lukaku af als recordaankoop van Everton.

Lukaku werd twee jaar geleden voor 32 miljoen euro gekocht door Everton van Chelsea, dat de beresterke Belg nu overigens weer terug zou willen kopen. Wilfried Bony van Manchester City wordt in de wandelgangen genoemd als opvolger voor Lukaku. De 27-jarige Bolasie is een vleugelaanvaller, die voor meer creativiteit in het elftal van Ronald Koeman moet gaan zorgen.

Bezig met laden …