voetbalzone

Koeman geïrriteerd: ‘Waarom stel je daar steeds vragen over?’

Thijs Post20 feb 2015, 18:25
Laatst bijgewerkt: 20 feb 2015, 18:25
Advertentie

Ronald Koeman verricht wonderen met Southampton. De selectie werd door het vertrek van spelers als Adam Lallana, Rickie Lambert en Dejan Lovren helemaal uitgekleed, maar Koeman haalde vervangers als Graziano Pellè en Dusan Tadic en doet het fantastisch. Zondag komt Liverpool op bezoek bij Southampton, maar Koeman houdt zich niet bezig met de terugkeer van de ex-spelers.

voetbalzone

“Dat is voor mij niet belangrijk, voor mij is het belangrijk om de ploeg voor te bereiden op de wedstrijd. Ik praat niet over spelers die terugkeren bij de club. Dan kan ik dat iedere week wel doen”, liet Koeman vrijdag op een persconferentie weten aan de Engelse media. “Het is Southampton tegen Liverpool, niet Southampton tegen de spelers die vorig seizoen voor Southampton speelden.”

Een journalist die het bleef proberen met vragen over Lallana, Lambert en Lovren, kreeg de wind van voren. “Ben jij de zaakwaarnemer van Lallana en Lovren ofzo?’, aldus Koeman. “Waarom stel je er steeds vragen over?” Koeman heeft ook gezien dat Liverpool de weg omhoog heeft gevonden. “Daarom is het aan ons om niet te verliezen. Dan komen ze in ieder geval niet dichterbij.” Het gat tussen Southampton en Liverpool is nu vier punten.

Bezig met laden …