voetbalzone

Koeman is duidelijk: 'We verkopen niemand, ook niet voor honderd miljoen'

Bart Kruyt04 dec 2015, 15:30
Laatst bijgewerkt: 04 dec 2015, 15:30
Advertentie

Over precies vier weken gaat de transfermarkt weer open en Ronald Koeman weet dat er behoorlijk wat belangstelling voor zijn spelers is. Eerder deze week zei de coach van Southampton al dat hij de transferwindow vreest, maar Koeman is duidelijk in zijn plannen: hij wil in januari geen basisspelers laten gaan. De oefenmeester voelt daarbij de steun van de clubleiding.

voetbalzone

Sadio Mané wordt in verband gebracht met Manchester United en Chelsea, Victor Wanyama zou in beeld zijn bij Tottenham Hotspur en Graziano Pellè wordt steeds populairder in zijn vaderland Italië. “Maar we hebben al over de situatie gesproken en we verkopen niemand in januari”, zei Koeman op de persconferentie. “Niemand, zelfs niet als er honderd miljoen wordt geboden.”

Southampton staat op het moment tiende in de Premier League, maar de achterstand op nummer zes Liverpool bedraagt slechts drie punten. Afgelopen woensdag kregen the Saints in de Capital One Cup nog een pak slaag van de manschappen van Jürgen Klopp: 1-6. Zaterdag gaat Southampton in de competitie op zoek naar eerherstel tegen Aston Villa.

Bezig met laden …