voetbalzone

‘Koeman kan de schuld niet meer krijgen, je moet naar hem kijken’

Daniel Cabot Kerkdijk01 okt 2016, 17:18
Laatst bijgewerkt: 01 okt 2016, 17:18
Advertentie

Everton remiseerde vrijdagavond met 1-1 tegen Crystal Palace en opnieuw kon Ross Barkley niet imponeren. De 22-jarige middenvelder lijkt stil te staan in zijn ontwikkeling, zo merkt Jamie Carragher op. Volgens het icoon van aartsrivaal Liverpool zou Barkley op dit moment veel verder moeten zijn.

/

"Ross zit al twee à drie jaar bij de ploeg. Hij is nu geen jochie meer", stelt Carragher bij Sky Sports. "Je moet beoordeeld worden als een Premier League-speler, niet meer als een talent dat doorbreekt. Met zijn fysiek en techniek is niets mis, maar het zit tussen de oren. Iedereen vindt hem een bijzonder talent, maar David Moyes, Roberto Martínez en Ronald Koeman kunnen niet steeds de schuld krijgen", somt Carragher de laatste trainers van Everton op.

"Het gaat om Ross Barkley, niet om de trainer. Hij moet nu meer laten zien en we geloven allemaal dat hij het talent daarvoor heeft", vervolgde de televisieanalist. "Ross zou nu het spel moeten maken en de centrale man van Everton moeten zijn. Als dat binnen zes tot twaalf maanden nog steeds het geval niet is, moet je misschien concluderen dat het allemaal wat te veel voor hem is. Hij is de lokale jongen uit de stad en tijdens iedere wedstrijd wordt over hem gesproken."

Bezig met laden …