voetbalzone

‘Koeman keek om twee redenen naar finale tussen PEC en Groningen’

Daniel Cabot Kerkdijk04 mei 2015, 20:47
Laatst bijgewerkt: 04 mei 2015, 20:47
Advertentie

Ronald Koeman zag zondag hoe zijn voormalig werkgever FC Groningen ten koste van PEC Zwolle de KNVB Beker won. De manager van Southampton keek volgens diverse Britse media echter ook om een andere reden naar de finale van het Nederlandse bekertoernooi.

voetbalzone

Southampton zou, in navolging van Manchester City, belangstelling voor Albert Rusnák hebben. De aanvallende middenvelder uit Slowakije speelde de eerste seizoenshelft op huurbasis voor SC Cambuur en werd in januari door FC Groningen van Manchester City overgenomen. Rusnák zou nu echter in aanmerking komen voor een rentree bij the Citizens, omdat hij voldoet aan de eisen voor een 'homegrown' speler. De technicus vertrok immers al op zestienjarige leeftijd naar Engeland en genoot een deel van zijn opleiding bij Manchester City.

Southampton ziet de zomerse komst van Rusnák echter ook zitten. Koeman zou de Slowaak zondag, volgens Britse media, aan a personal check hebben onderworpen. Rusnák zorgde in De Kuip voor het klassenverschil door tweemaal te scoren. Hij ligt tot de zomer van 2018 in de Euroborg vast.

Bezig met laden …