voetbalzone

Koeman krijgt advies: 'Ik zou Lamprou laten staan als Mulder weer fit is'

Bart Kruyt26 nov 2012, 06:40
Laatst bijgewerkt: 26 nov 2012, 06:40
Advertentie

Erwin Mulder staat door een breuk in een sesambotje in zijn voet al sinds september buitenspel en wordt in vervangen door Kostas Lamprou. De Griek kreeg in de eerste wedstrijden in de basis nog de nodige kritiek, maar bewijst de laatste weken een betrouwbare sluitpost te zijn. Voormalig keeperstrainer Pim Doesburg zou Lamprou dan ook niet uit het elftal halen als Mulder weer fit is.

/

Lamprou hield zondagmiddag zijn doel schoon in de met 0-2 gewonnen uitwedstrijd bij AZ. "Hij is een fantastische keeper, maar ik denk dat Lamprou zijn plaats moet afstaan als Mulder weer fit is", zei Doesburg tegen RTV Rijnmond. "De leiding zal toch op Mulder terugvallen, maar ik zou Lamprou altijd laten staan. Hij heeft een goede trap, goede reflexen, is beweeglijk en heeft een hele goede reeks wedstrijden gehad."

"Ze praten hem een complex aan dat hij te klein is. Dat is belachelijk! In mijn hele leven heeft nog nooit iemand gezegd dat ik te klein was", vervolgt Doesburg. "Lamprou heeft een waanzinnige sprongkracht en daar doet hij het mee. Ik vind hem goed. Hij staat er nu, dus ik zou er mee doorgaan. Stap niet weer over. Je weet nooit hoe Mulder terugkomt en hoe een verdediging daar vervolgens op reageert."

Bezig met laden …