voetbalzone

Koeman leeft mee met Leerdam: 'Hij is er kapot van'

Thijs Post01 feb 2013, 13:36
Laatst bijgewerkt: 01 feb 2013, 13:36
Advertentie

Kelvin Leerdam verruilt Feyenoord voor Vitesse en de 22-jarige middenvelder gaat dat doen in de zomer. Het was de bedoeling dat hij al in de winterstop zou overstappen, maar toen Leerdam in Arnhem was om de benodigde papieren te ondertekenen weigerde Vitesse-directeur Erwin Kasakowski zijn handtekening te zetten.

/

Daardoor viel een directe transfer in het water en voor Leerdam betekent dat een half seizoen toekijken vanaf de tribune. Trainer Ronald Koeman maakt namelijk geen gebruik meer van de vertrekkende middenvelder. “Leerdam is er kapot van”, verzekert Koeman in gesprek met De Telegraaf. “Ik heb vanmorgen contact met hem gehad en hem gezegd: ‘Kom eerst maar even tot je zelf’. We hadden hem gisteren op de training nog uitgezwaaid en succes gewenst.”

Eerder liet technisch directeur Martin van Geel van Feyenoord ook al weten Leerdam enkele dagen vrijaf te gunnen. “Het is voor Leerdam belangrijk om nu even rust te hebben. Dit gaat hem niet in de koude kleren zitten”, zei de sportbestuurder tegen RTV Rijnmond.

Bezig met laden …