voetbalzone

Koeman legt wissel uit: 'Kelvin heeft zich altijd zeer professioneel gedragen'

Bart Kruyt21 apr 2013, 19:38
Laatst bijgewerkt: 21 apr 2013, 19:38
Advertentie

Kelvin Leerdam speelde op 28 oktober zijn laatste wedstrijd voor Feyenoord en gaf even daarna aan dat hij zijn aflopende contract niet wilde verlengen, waarna hij uit het elftal verdween. De verdediger annex middenvelder komt niet meer in de plannen van Ronald Koeman voor, maar zondagmiddag mocht Leerdam plotseling toch weer invallen in de kraker tegen Vitesse.

Koeman bracht de jeugdinternational zes minuten voor tijd binnen de lijnen. "Kelvin heeft zich altijd zeer professioneel gedragen", legde Koeman uit aan het ANP. "Met deze invalbeurt wil ik hem een duwtje in de goede richting geven richting het EK met Jong Oranje. Andere belangen tellen wat mij betreft niet mee."

Het is nog onduidelijk waar Leerdam volgend seizoen zal spelen: de Surinamer bereikte al een akkoord met Vitesse, maar heeft nog steeds niets getekend in Arnhem. Leerdam hoopte in januari al de overstap te kunnen maken, maar zijn transfer ketste af. Feyenoord won zondag met 2-0 van Vitesse en passeerde de ploeg van Fred Rutten daardoor op de ranglijst.

Bezig met laden …