voetbalzone

In de wandelgangen: 'Nieuwe Hazard' van Eindhoven naar Stamford Bridge

Erik van Dam04 okt 2014, 09:00
Laatst bijgewerkt: 04 okt 2014, 09:00
Advertentie
/
Yacine Brahimi keert komende zomer waarschijnlijk weer terug naar Frankrijk. De Algerijns international maakt nu al zoveel indruk bij FC Porto, dat zowel de clubleiding als coach Laurent Blanc ervan overtuigd is dat de Algerijnse spelmaker een absolute meerwaarde is voor les Parisiens. Brahimi werd 24 jaar geleden geboren in Parijs en diende diverse Franse clubs alvorens hij naar Spanje en later dus Portugal trok. (Le 10 Sport)
/
Lionel Messi staat nog wel even onder contract bij Barcelona en het ziet er ook niet naar uit dat hij de club ooit verlaat. Zelf denkt hij daar in ieder geval nooit over na. 'Op dit moment speelt dat totaal niet, maar het leven kan soms onvoorspelbaar zijn. Ik denk alleen aan Barcelona", aldus de superster van los Azulgrana, die nog tot medio 2018 op de loonlijst staat in Camp Nou. (Gillette)
voetbalzoneChelsea hoopt in januari de nieuwe Eden Hazard aan zich te binden. Of men in Eindhoven die benaming voor Zakari Bakkali ook gepast vindt is zeer de vraag, maar zeker is dat de Londense club veel ziet in de recalcitrante jongeling. De jonge Belgisch international is bij PSV op een zijspoor beland en mag vertrekken, en the Blues willen dat buitenkansje ondanks Bakkali's recente verleden niet laten lopen. (CaughtOffside)
/
Lee Cattermole is misschien niet de meest in het oog springende voetballer, maar bij Sunderland is men maar wat blij dat de middenvelder is gebleven. Stoke City wilde Cattermole hebben. “Met alle respect richting Stoke City en Cattermole, hij is gelukkig bij deze club. Als er een bod was gekomen van een club uit de top zes hadden we hem laten gaan, maar nu niet”, aldus manager Gustavo Poyet. (Sunderland Echo)
/
New York Red Bulls blijft gewoon bestaan. Er deden geruchten de ronde dat de club te koop zou worden gezet, maar volgens Major League Soccer-commissaris Dan Gerber is dat onjuist. "Ik kan met honderd procent zekerheid zeggen dat de club niet zal worden verkocht", verkondigde hij in een statement. "Zowel de eigenaar als het managementteam in Oostenrijk en New York hebben zich aan de club gecommitteerd", klinkt het. (USA Today)
Bezig met laden …