voetbalzone

Koeman pleit bij bestuur voor nieuw contract voor ‘England's latest star’

Daniel Cabot Kerkdijk20 nov 2014, 07:00
Laatst bijgewerkt: 20 nov 2014, 07:00
Advertentie

Nathaniel Clyne is dit seizoen een van de revelaties in de Premier League. De 23-jarige rechterverdediger heeft een groot aandeel in de formidabele start van Southampton en werd deze maand beloond met zijn eerste twee interlands voor het nationale elftal van Engeland. Clyne heeft, niet geheel verrassend, de belangstelling van diverse clubs gewekt.

voetbalzone

Liverpool zou volgens diverse Britse media bezig zijn met een formeel bod op Clyne, die bij the Saints nog tot 30 juni 2016 op de loonlijst staat. Ronald Koeman heeft het bestuur dringend verzocht om England's latest star, zoals Clyne in de media wordt genoemd, een nieuw contract aan te bieden. De ex-verdediger van Crystal Palace speelde dit seizoen in veertien ontmoetingen van Southampton en was daarin goed voor twee doelpunten.

Koeman hoopt dat de clubleiding een nieuwe exodus van voetballers weet te voorkomen. Jay Rodriguez en Morgan Schneiderlin kunnen ook nieuwe verbintenissen tegemoet zien. De aanvaller geniet concrete belangstelling van Tottenham Hotspur, ook al staat hij vanwege een zware knieblessure al maanden aan de kant. Schneiderlin wilde afgelopen zomer vertrekken, maar de directie verleende geen medewerking. Het contract van de Fransman loopt in de zomer van 2017 af.

Bezig met laden …