voetbalzone

Koeman sneert naar Klopp: ‘Hij maakt er een grote show van’

Dominic Mostert01 apr 2017, 16:44
Laatst bijgewerkt: 01 apr 2017, 16:44
Advertentie

Ronald Koeman ergerde zich zaterdagmiddag aan de reactie van Jürgen Klopp op een tackle van Ross Barkley. De trainer van Liverpool liet zijn ongenoegen duidelijk blijken langs de lijn, toen Barkley wegkwam met een gele kaart na een venijnige charge op Dejan Lovren. Everton-trainer Koeman lijkt zich niet druk te maken om de tackle.

"Het hoort bij het voetbal", vertelt de Nederlander na de 3-1 nederlaag voor de camera van Sky Sports. "Ik zag ook een paar tackles van Lucas Leiva. Wij maken daar alleen niet zo'n drama van als ze op de bank bij Liverpool doen. Wij zijn anders. We zijn minder gefixeerd op scheidsrechters, grensrechters en tackles en meer op het voetbal. Dit was voetbal."

Koeman spreekt van een 'felle, maar eerlijke' wedstrijd. "Klopp en ik hadden een meningsverschil, ja. Ik houd er niet van als trainers constant van de bank komen, de arbitrage toeschreeuwen en er een grote show van maken. Het ging om één tackle en ze werden al gek. Ik houd er niet van. Het is een mannensport, daar horen deze incidenten bij."

Bezig met laden …