voetbalzone

Koeman staat na drie jaar voor afscheid: 'Dat doet wel wat met me'

Matthijs van Laar27 apr 2014, 14:07
Laatst bijgewerkt: 27 apr 2014, 14:07
Advertentie

Ronald Koeman neemt zondagmiddag afscheid van het Feyenoord-legioen. Na drie jaar aan het roer te hebben gestaan bij de Rotterdamse club, gaat hij met ingang van komende zomer een andere uitdaging aan. Het duel met SC Cambuur geldt als zijn laatste thuiswedstrijd als coach van Feyenoord. "Het doet wel wat met me", verklaarde de coach in de aanloop naar de confrontatie met de Friezen.

voetbalzone

Koeman gaf voor de camera van FOX Sports toe dat hij zich anders voelt dan normaal. "Maar ik ben uiteraard gericht op de wedstrijd. We kunnen het seizoen afsluiten met een tweede plek en dat is fantastisch", liep hij alvast vooruit op wat mogelijk komen gaat. Dat het een bijzondere gelegenheid wordt, is onontkoombaar. "Er staat iets anders na de wedstrijd te gebeuren. Ik ben trainer en richt me op het voetbal. Dat moet, maar dat is niet makkelijk."

De oud-international zei een fantastische periode te hebben gekend in Rotterdam en wil nu voor de fans nog één keer alles uit de kast halen. "Ik hoop er echt op en het past wel bij drie jaar Koeman en Feyenoord", besloot hij. Overigens kan Koeman zondag geen beroep doen op eerste doelman Erwin Mulder. Hij heeft teveel last van een schouderblessure en wordt vervangen door Kostas Lamprou.

Bezig met laden …