voetbalzone

Koeman teleurgesteld: Mexicaans international wil gesprek met Van Gaal

Matthijs van Laar06 jul 2014, 13:28
Laatst bijgewerkt: 06 jul 2014, 13:28
Advertentie
voetbalzone

Javier Hernández heeft de mogelijkheid laten liggen om zijn loopbaan nieuw leven in te blazen bij Southampton. De nieuwe club van Ronald Koeman wilde de Mexicaanse spits betrekken in de deal met Luke Shaw, die vorige week overstapte van the Saints naar Manchester United. Chicharito gaf echter te kennen geen trek te hebben in die stap.

De 26-jarige goalgetter is op Old Trafford uit de gratie geraakt en moest het afgelopen seizoen voornamelijk genoegen nemen met hier en daar een invalbeurt. Het is de vraag of Louis van Gaal wél toekomst ziet in het supertalent van weleer, die er volgens de Britse media in ieder geval goed aan doet om alvast een andere werkgever te zoeken. Vooralsnog wil de speler daar echter niet aan, zo meldt The People in de zondageditie.

Chicharito zou eerst een gesprek willen met Van Gaal om aan te horen wat de plannen zijn van de nieuwe hoofdcoach. Mocht daaruit blijken dat hij wederom weinig minuten toebedeeld gaat krijgen, dan is een vertrek voor de behendige spits alsnog een optie. Ook Internazionale en Valencia houden de ontwikkelingen rond de Mexicaans international nauwlettend in de gaten.

Bezig met laden …