voetbalzone

Koeman tevreden over loting: 'Dit is niet ongunstig voor ons'

Bart Kruyt10 aug 2012, 15:15
Laatst bijgewerkt: 10 aug 2012, 15:15
Advertentie

Feyenoord slaagde er niet in om de Champions League te bereiken en gaat nu proberen om in ieder geval de groepsfase van de Europa League te halen. De Rotterdammers treffen in de play-offronde Sparta Praag, dat vorig seizoen als tweede eindigde in de Tsjechische competitie. "Dit is niet ongunstig voor ons", reageerde Ronald Koeman op de loting.

/

Feyenoord had op Sporting Lissabon, Girondins Bordeaux, Levante UD, Hapoel Tel-Aviv of Sparta Praag kunnen stuiten. "Van dat rijtje schat ik andere ploegen hoger in dan Sparta Praag", zei Koeman op de website van zijn club. "In dat opzicht ben ik niet ontevreden, al zal het voor ons een moeilijke opgave worden. Maar tegen Dynamo Kiev hebben we bewezen dat we een heel hoog niveau kunnen halen, dus die uitdaging gaan we graag aan."

Feyenoord speelt eerst thuis tegen Sparta Praag en vervolgens uit. Een nadeel? "Daarover wil ik niet klagen. Natuurlijk is het prettiger om eerst uit te spelen, zodat je de thuiswedstrijd nog voor de boeg hebt. Nu moeten we ervoor zorgen dat we thuis een goed resultaat neerzetten, zodat we met een goed gevoel kunnen afreizen naar Praag", aldus Koeman. "We zullen er alles aan doen om ons zo goed mogelijk voor te bereiden."

Bezig met laden …