voetbalzone

Koeman verwelkomt Spaans international bij Southampton voor keuring

Bart Kruyt15 jun 2015, 14:23
Laatst bijgewerkt: 15 jun 2015, 14:23
Advertentie

Ronald Koeman staat op het punt om zijn voorhoede bij Southampton te versterken. Engelse media maakten al eerder melding van de belangstelling van the Saints voor Juanmi en volgens Marca is de aanvaller van Málaga momenteel in Engeland, voor de medische keuring en het tekenen van zijn contract. De onderhandelingen zouden inmiddels al helemaal afgerond zijn.

voetbalzone

De 22-jarige Juanmi heeft een gelimiteerde afkoopsom van zeven miljoen euro in zijn contract bij Málaga staan en Southampton bleek bereid om dit bedrag op tafel te leggen. De Engelsen waren vervolgens een aantal weken bezig om Juanmi ervan te overtuigen om naar het St. Mary's Stadium te komen en nu lijkt het er dus op dat de veelzijdige aanvaller naar Southampton komt.

Juanmi speelde in het afgelopen seizoen 34 wedstrijden voor Málaga, waarin hij acht keer wist te scoren. In maart maakte hij zijn debuut voor de Spaanse nationale ploeg: Juanmi deed toen een uur mee in de oefeninterland tegen het Nederlands elftal. Aston Villa en Real Sociedad toonden ook interesse, maar Southampton lijkt de race dus te gaan winnen.

Bezig met laden …