voetbalzone

Koeman wil Leerdam in januari verkopen; PSV en FC Twente in de race

Bart Kruyt02 nov 2012, 07:30
Laatst bijgewerkt: 02 nov 2012, 07:30
Advertentie

Ronald Koeman hoopt dat Feyenoord Kelvin Leerdam in januari nog kan verkopen. De middenvelder annex verdediger heeft laten weten dat hij zijn aflopende contract niet zal gaan verlengen en staat naar verluidt in de belangstelling van FC Twente en PSV. Een afscheid in de winterstop is volgens Koeman de beste optie: "Dan vangen we misschien nog een paar ton voor hem."

/

De 22-jarige jeugdinternational komt voorlopig niet meer in de plannen van Koeman voor. "Hoe hij reageerde? Nou, hij heeft mij rustig aangehoord", zei de coach tegen het ANP. "Ik neem aan dat hij rekening heeft gehouden met deze consequentie. Hij wist hoe ik en de club erover dachten."

Koeman benadrukt dat Leerdam niet uit de selectie is gezet: "Hij wordt nog gewoon op de training verwacht. Hij krijgt toch ook nog gewoon zijn geld? Maar ik zal niet meer meteen een beroep op hem doen voor het team. Hij ziet voor zichzelf geen toekomst meer bij Feyenoord. Dat mag hij denken. Maar dan kies ik voor spelers die wel perspectief willen hebben bij de club. Ik heb drie andere spelers voor de positie van Leerdam die nu voorrang krijgen."

Bezig met laden …