voetbalzone

'Koemans Everton pakt door en brengt bod uit op Engels international'

Bart Kruyt22 aug 2016, 09:44
Laatst bijgewerkt: 22 aug 2016, 09:44
Advertentie

Maarten Stekelenburg stond afgelopen zaterdag net als in de eerste speelronde op doel bij Everton, maar de keeper moet nog altijd vrezen voor het verliezen van zijn basisplaats. Everton lijkt serieus werk te maken van de komst van Joe Hart en volgens de Daily Telegraph is er inmiddels een bod uitgebracht bij Manchester City. Hart heeft ook al een contractvoorstel ontvangen.

/

Volgens de berichtgeving denkt Hart na over de aanbieding van Everton, dat zeker een goede kans maakt op de komst van de Engels international. City staat op het punt om zich te versterken met Claudio Bravo, die overkomt van Barcelona, en Hart weet dat hij niet in de plannen van Josep Guardiola voorkomt. In de eerste wedstrijden van dit seizoen keepte Willy Caballero.

Afgelopen vrijdag zei Guardiola al dat Hart de club mocht verlaten, als hij niet langer bij City wilde blijven. Borussia Dortmund en Sevilla hebben naar verluidt ook belangstelling, maar de voorkeur van de Engelsman gaat uit naar een langer verblijf in zijn vaderland.

Bezig met laden …