voetbalzone

Koen wil bij Telstar terugkeren in Nederland

19 jul 2009, 21:08
Laatst bijgewerkt: 19 jul 2009, 21:08
Advertentie
Erwin Koen hoopt na een afwezigheid van tien jaar terug te kunnen keren naar Nederland. De aanvaller, die in 1999 naar Duitsland vertrok en daar de nodige clubs versleet, is volgens de IJmuider Courant op proef bij Telstar. Koen speelt dinsdagavond mee in de oefenwedstrijd van de Noord-Hollanders tegen Jong Utrecht.

De inmiddels 30-jarige Koen speelde van 1996 tot en met 1999 voor FC Groningen. Daarna kwam de aanvallen in de Duitse regionale liga en 2. Bundesliga uit voor Gütersloh, Göttingen, Rot-Weiss Essen, Alemannia Aachen, Paderborn en het meest recent voor SV Weher Wiesbaden. Bij laatstgenoemde club kon hij niet langer blijven.

Bij Telstar hoopt Koen nu als profvoetballer actief te kunnen blijven. Eerder op de dag werd ook al bekend dat Elwin Kloosterman stage komt lopen bij de eerstedivisionist: de linkermiddenvelder was de afgelopen weken op proef bij de Belgische tweedeklasser Leuven, maar kwam op financieel gebied niet tot een akkoord. Aan het einde van de week zal Telstar-coach Edward Metgod beslissen of hij een contract heeft verdiend.
Bezig met laden …