Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kökçü houdt het niet droog tijdens emotioneel afscheid in De Kuip

Laatste update:

Orkun Kökçü heeft het niet drooggehouden tijdens zijn afscheid van het Feyenoord-publiek. De voormalig aanvoerder van de Rotterdammers maakte deze zomer voor 25 miljoen euro de overstap naar Benfica. De Portugese grootmacht is zondag voor een oefenwedstrijd op bezoek in De Kuip, wat Feyenoord de gelegenheid gaf om afscheid te nemen van Kökçü.

"ik had niet gedacht dat ik emotioneel zou worden", begon Kökçü zijn verhaal in De Kuip. De international van Turkije vervolgt zijn verhaal, maar is nauwelijks te verstaan omdat Feyenoord-supporters hem luidkeels toezingen. "Ik voel veel waardering. Dit zal voor altijd mijn thuis blijven en ik ben jullie dankbaar voor alles", zegt hij nog voordat hij zijn tranen niet meer kon bedwingen.

"Ik wens jullie het beste. Dit is een prachtige club, de beste van Nederland kan ik zelfs zeggen", gaat Kökçü verder. "Ik zal jullie altijd blijven volgen en wie weet zien we elkaar in de Champions League", sluit hij zijn boodschap af. De 22-jarige middenvelder speelde in totaal 119 Eredivisieduels voor Feyenoord. Hierin wist hij 23 doelpunten te maken en evenveel assists af te leveren.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Waarom is bij deze wedstrijd geen meepraten?

30 juli 2023 om 16:45

Via het wedstrijden menu is die wel te vinden, maar geen apart artikel over gemaakt inderdaad

30 juli 2023 om 16:47

Omdat dat topic minder clicks genereert dan:
- Steijn die "gvd" roept
- een gelekt appje bij Ajax
- het 23e topic van Guler
- de mening van Ibiza Mike en Valentijn
- de lunch van Ihattaren

30 juli 2023 om 16:51

Is er wel, maar je moet tegenwoordig zoeken op de naam van het team en dan kun je onder het kopje 'wedstrijden' het topic vaak wel vinden. Nogal omslachtig van VZ maar zal wel minder prioriteit hebben dan alle transferperikelen. Ook bij de laatste twee Ajax wedstrijden zelfde problem.

30 juli 2023 om 16:54

Nee, toch? Gisteren bij Ajax had je toch gewoon een topic benaderbaar via de homepage?

30 juli 2023 om 16:57

Volgens mij alleen tegen Anderlecht, maar ik kan het fout hebben.

Edit: nee je hebt gelijk. Gisteren was de eerste. Andere oefenwedstrijden hadden geen live draadje op de homepage.

30 juli 2023 om 17:01

Tegen Augsburg was er gisteren sowieso een topic. Van de andere wedstrijden zou ik niet weten.

30 juli 2023 om 17:03

Er zijn wat problemen met de Live topics via de app. Vermoed dat het daarmee te maken heeft.

In ieder geval beter dan het afscheid van Toine van Peperstraten

Die moet nu ook denken, "kan ik nog van shirtje wisselen?" Staat 2-0 achter in de Kuip.

30 juli 2023 om 16:59

Door een fout en een buitenspelgoal.

30 juli 2023 om 17:01

Hoe weet jij zo zeker dat het buitenspel was? Vanaf dat camera-standpunt kan ik het iig niet 100% zeggen. Jullie rechtsback Bah bleef hangen en zou het zo maar opgeheven kunnen hebben.

30 juli 2023 om 17:02

Tja, als spelers geen fouten maken dan wordt er nooit een goal gemaakt. Was inderdaad wel buitenspel geloof ik, maar volgens mij kon de bal in het begin ook wel op de stip voor Feyenoord (gimenez werd neergehaald) dus dat kan je wel tegen elkaar afstrepen.

Aan de andere kant had ie er ook een paar keer ingekund maar Benfica is wel erg slordig in de afronding.

30 juli 2023 om 17:03

Ohja want doelpunten die voortkomen uit fouten die tellen niet? Dan zullen de competities wel saai worden aangezien heelveel aanvallen voortkomen uit fouten, en buitenspel dat weten we niet kan je niet zeggen zonder VAR

30 juli 2023 om 17:36

Dit was geen buitenspel volgens de nieuwe buitenspelregels.

Word niet zo snel emotioneel bij een afscheid van een speler maar dit is wel erg speciaal hoor!

dit is mooi om te zien, geen gespeelde emotie.
hoop dat hij zijn mooie carierre voortzet bij benfica, en misschien rond zijn 30e nog terug bij feyenoord

Balen dat hij was weggeplukt van de jeugdopleiding van Groningen, maar toch een ontwikkeling gemaakt bij Feyenoord met ups en downs. Hopelijk ontwikkelt hij zich sterk door bij Benfica, waarbij de Europese top de volgende stap is.

Als je deze wedstrijd ziet vraag je je wel nog meer af waarom hij deze stap heeft gemaakt. Feyenoord is niets minder dan Benfica.

30 juli 2023 om 17:39

Centjes, mooi land, lekker weer en elk jaar CL. Ik had het ook wel geweten

30 juli 2023 om 17:49

Dit is iets te optimistisch natuurlijk. Als je Benfica vorig jaar zag spelen in de CL dan is dat echt nog wel een niveautje hoger. Bovendien zijn zei heel weinig spelers kwijtgeraakt en kunnen ze flink meer aan salaris betalen.

30 juli 2023 om 17:53

9 van de 10 keer komt Benfica verder in een Europees toernooi. Natuurlijk is Benfica beter dan Feyenoord, een oefenwedstrijd zegt ook allemaal vrij weinig.

30 juli 2023 om 17:57

Een zwaluw maakt nog geen zomer en al helemaal niet in een oefenpot. Benfica is in alles groter dan Feyenoord. Historie, Europese resultaten in de afgelopen jaren, nationale prestaties, transfers, stadion, etc. Ik snap echt niet waarom er nog mensen zijn die zo denigrerend doen over Porto en Benfica. Misschien met Ajax kun je nog over twijfelen, maar Feyenoord en PSV zijn echt kleiner dan die twee clubs.

30 juli 2023 om 18:14

Historie en resultaten van het verleden zeggen niets. Het gaat om nu, en momenteel is het verschil tussen beide clubs niet groot.

30 juli 2023 om 19:01

Zegt toch genoeg dat Benfica in de afgelopen twee seizoenen verloor in de kwartfinales van de Champions League, waarbij Feyenoord is gestrand in de Conference league en Europa league tegen Roma (waar Inter afgelopen seizoen nog boven is geeindigd en de finale haalde van de CL). Daarnaast maakt Benfica klappers van 80 en 120 miljoen met Nunez en Enzo, waarbij Feyenoord pas met recordtransfers te maken heeft van 25 miljoen met Kokcu en Sinisterra.

30 juli 2023 om 18:12

Ik weet wel dat Benfica groter is, maar niet veel groter. Als ik de beste speler van de Eredivisie was zou ik persoonlijk niet naar een competitie gaan die van hetzelde niveau is.

31 juli 2023 om 12:39

Nee, beter naar Chelsea gaan of Manchester United en daar banken zoals Ziyech en v/d Beek. Daar wordt je vrolijk van en is goed voor je sportieve carriére.
Ik vind het juist een hele slimme move van hem. Benfica is een stap omhoog ten opzichte van Feyenoord (en dat bedoel ik niet denigrerend) en de kans op speeltijd is vele malen groter dan in de top van de PL, de Primera Division, de Bundesliga en de Serie A. Vrijwel structureel Champions League en vaak overwinteren daarin. Ik vind het een slimme zet.

31 juli 2023 om 13:29

En jij denkt dat hij niet gaat banken als hij van Benfica komt? Die kans is net zo groot. Je noemt daar overigens ook twee van de allermoeilijkste clubs. Ik had het slimmer gevonden als hij een subtopper in een sterke competitie had gekozen. Dan kan je wel spelen en ook wennen aan het veel hogere tempo van de competitie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren