voetbalzone

Kolk kan Berlijnse club na perfect begin weer tijdje niet van dienst zijn

Erik van Dam16 nov 2010, 16:27
Laatst bijgewerkt: 16 nov 2010, 16:27
Advertentie

1.FC Union Berlin moet Santi Kolk voorlopig weer even missen. De 29-jarige aanvaller was op de weg terug van een hamstringblessure, die hem tussen eind september en begin deze maand afzijdig hield. De laatste twee duels was hij weer voldoende hersteld om in te vallen, maar volgens Kicker is Kolk nu weer geveld door een blessure aan de kuit.

Het begin van Kolk in de 2.Bundesliga mocht er nog zijn; in de eerste zes wedstrijden trof hij drie keer doel. De laatste keer dat hij dat deed, moest hij echter wel met rood van het veld af. Kort daarna blesseerde de van Vitesse overgekomen aanvaller zich en stond hij vijf weken aan de kant. Zijn club is inmiddels afgezakt naar de dertiende plaats en heeft het derhalve lastig.

“Als er ons iets trouw blijft dit seizoen, is het wel blessureleed”, sombert Kolks trainer, Christian Beeck, in het voetbalmagazine. Hij liet de Nederlander afgelopen weekend nog een halfuur spelen tegen FSV Frankfurt, maar opnieuw ging 1.FC Union Berlin onderuit; het werd 2-1.

Bezig met laden …