voetbalzone

Kolo Touré bedankt dartsfans: ‘Ongelooflijk, het maakt me zo trots!’

Erik van Dam13 jan 2016, 10:08
Laatst bijgewerkt: 13 jan 2016, 10:08
Advertentie

Een paar jaar geleden deed ineens the Kolo/Yaya song zijn intrede. Fans van Liverpool en Manchester City, maar ook het Engelse nationale damesteam, scandeerden de namen van de Ivoriaanse broers aanhoudend en kregen veel anderen mee. Gedurende het WK Darts van de PDC hieven de fans in de zaal het lied ook veelvuldig aan en werden de broers Touré weer onder de aandacht gebracht, tot blijdschap van Kolo.

voetbalzone

“Het is ongelooflijk. Het maakt me zo blij en trots! Er komt een dag dat we het terug zullen moeten zingen voor al die fans die het gedaan hebben”, zegt Kolo in de Liverpool Echo. “Daarom houd ik ook zo van dit land. Het maakt niet uit waar je vandaan komt, mensen houden gewoon van voetbal. Natuurlijk zijn ze ook kritisch, dingen gaan goed en niet goed, maar ze komen vooral uit liefde voor de sport.”

“Ik vind het prachtig wat de fans doen en ze moeten het ook zeker blijven doen”, zegt de verdediger. “Ik kom zelf niet uit Engeland, maar ik voel me wel ontzettend verbonden met dit land en ik denk dat dat voor Yaya net zo geldt”, zegt Touré.

Bezig met laden …