voetbalzone

'Komst Davids of Van der Meyde niet aan de orde'

08 jul 2008, 12:01
Laatst bijgewerkt: 08 jul 2008, 12:01
Advertentie
De toekomst van Edgar Davids is nog steeds ongewis. De oud-speler van Ajax werd de afgelopen weken met Boca Juniors, Los Angeles Galaxy, Torino en Red Bull Salzburg in verband gebracht, maar één ding is zeker: in Salzburg gaat hij niet aan de slag.

"Dat klopt", legt Co Adriaanse, trainer van van de Oostenrijkse formatie, uit in het tijdschrift Sportweek. “Ik heb mijn selectie redelijk op orde en de komst van Davids is niet aan de orde. Hij was in juni voor andere zaken in Salzburg. Kennelijk is er een journalist geweest die de conclusie heeft getrokken dat Edgar voor Red Bull Salzburg gaat voetballen. Nou, daar is dus absoluut geen sprake van."

De 35-jarige Davids nam in mei afscheid van Ajax. De middenvelder speelde 184 officiële wedstrijden in Amsterdamse dienst, daarin maakte hij 36 doelpunten. Hij werd met Ajax onder meer drie keer kampioen van Nederland en twee keer bekerwinnaar. Daarnaast speelde hij in het buitenland onder anderen voor Barcelona en Milan.

Ook de overgang van Andy van der Meyde naar Salzburg is volgens Adriaanse niet aan de orde. De vleugelaanvaller verpietert bij Everton, waar hij mede door blessures afgelopen seizoen geen enkele wedstrijd in de hoofdmacht heeft gespeeld.
Bezig met laden …