voetbalzone

Komst Valdés zorgt voor verdeeldheid: ‘Of we hem echt nodig hebben...’

Erik van Dam23 jan 2016, 07:40
Laatst bijgewerkt: 23 jan 2016, 07:40
Advertentie

Standard Luik moet het zelf nog bevestigen, maar de club zal zich dit weekend waarschijnlijk officieel versterken met Víctor Valdés. De 34-jarige doelman bevond zich op een dood spoor bij Manchester United, waar hij zich onmogelijk had gemaakt bij Louis van Gaal. In Luik hoopt Valdés zich tot de zomer goed te laten zien, maar niet iedereen is meteen voorstander van zijn komst.

voetbalzone

Hoewel Valdés meerdere landstitels en Champions League in de wacht sleepte met Barcelona en ook jaren deel uitmaakte van het nationale team van Spanje, vraagt Mathieu Dossevi zich voorzichtig af wat de routinier nu echt kan brengen bij Standard. Zelf wordt Dossevi gehuurd van Olympiacos en hij vindt dat de club met Guillaume Hubert al een uitstekende doelman in huis heeft.

“Ik ben een beetje verdeeld. Natuurlijk is hij een heel goede speler. Maar of we hem echt nodig hebben, weet ik niet. Guillaume heeft veel goeie dingen laten zien”, geeft Dossevi zaterdag te kennen in Het Nieuwsblad. “We staan allemaal achter hem, dat is normaal. Dankzij hem kunnen we ons kwalificeren voor de bekerfinale. Waarom hem vervangen?”, vraagt Dossevi zich hardop af.

Bezig met laden …