voetbalzone

'Komst van topdoelwit van tien miljoen moet Laudrup tevreden houden'

Daniel Cabot Kerkdijk20 jun 2013, 00:20
Laatst bijgewerkt: 20 jun 2013, 00:20
Advertentie
/

Swansea City gaat volgens Britse tabloids heel ver om Michael Laudrup nog minimaal een seizoen op de bank te houden. De manager en de directie van the Swans liggen al enkele weken ver uit elkaar inzake het transferbeleid, maar voorzitter Huw Jenkins is bereid om een forse financiële inspanning te leveren.

Jenkins zou naar Frankrijk zijn gevlogen voor onderhandelingen over Bafétimbi Gomis, de nummer één op de verlanglijst van Laudrup. De komst van de 27-jarige Frans international van Olympique Lyon zou een transferrecord voor Swansea City betekenen: tien miljoen euro. Jenkins sprak enkele malen met het management van Gomis en hoopt snel ook met les Gones om de tafel te zitten.

Laudrup leidde Swansea City naar de Capital One Cup en zodoende speelt men komend seizoen in de Europa League. De ex-coach van onder meer Real Mallorca en Spartak Moskou was de afgelopen weken niet te spreken over het feit dat enkele van zijn transferwensen compleet genegeerd zijn. Gomis wordt ook begeerd door Swansea's aartsrivaal Cardiff City, maar hij staat al sinds maart op de verlanglijst van Laudrup. De Deen ondertekende die maand ook een nieuw contract.

Bezig met laden …