voetbalzone

'Komt hij niet met een topprestatie, dan moeten we hem denk ik opgeven'

Erik van Dam14 apr 2012, 09:15
Laatst bijgewerkt: 14 apr 2012, 09:15
Advertentie

Volgens Dieter Hamann is voor Andy Carroll de tijd van buigen of barsten aangebroken. De recordaankoop van Liverpool stelt al sinds zijn transfer in januari 2011 teleur en is nog maar zelden echt belangrijk gebleken. Oud-Liverpudlian Hamann spreekt de hoop uit dat Carroll zaterdag bewijst dat hij het shirt van Liverpool waardig is. Zo niet, dan is de aanvaller voor Carroll definitief een aankoop geworden die het niet meer zal redden op Anfield.

/

Zaterdag strijdt Liverpool op Wembley met Everton om een plek in de finale van de FA Cup. Sinds hij de overstap maakte van Newcastle United naar the Reds maakte Carroll negen doelpunten in vijftig wedstrijden. “Ik zou wel met hem in de basis beginnen tegen Everton, want dat geeft je altijd een kapstok en we weten allemaal waartoe hij in staat kan zijn”, raadt Hamann aan in een interview met talkSPORT.

“Komt hij zondag niet met een topprestatie, dan moeten we hem denk ik opgeven. Mensen kijken nu al vijftien, zestien maanden naar hem en hij heeft het gewoon nog niet goed gedaan. Morgen krijgt hij een ideale kans het goed te maken met een grote wedstrijd. Ik zie hem graag naast Luis Suárez beginnen, maar uiteraard ziet Kenny (Dalglish, red.) hem de hele week en weet hij het uiteindelijk het best van iedereen.”

Bezig met laden …