voetbalzone

Konoplyanka senior: ‘Mijn zoon is bezig met een Engelse topclub, ja’

Erik van Dam29 jan 2014, 15:30
Laatst bijgewerkt: 29 jan 2014, 15:30
Advertentie

Liverpool is druk bezig met de komst van Yevhen Konoplyanka. De 24-jarige vleugelspeler moet nog voor vrijdagavond binnengehaald worden door the Reds, nu die er niet in geslaagd zijn Mohamed Salah over te nemen van FC Basel. Konoplyanka’s vader doet geen moeite de geruchten te ontkennen en beaamt dat zijn zoon bezig is met een overstap naar de Premier League.

voetbalzone

Liverpool zou Konoplyanka voor zo’n vijftien miljoen euro willen overnemen van Dnipro Dnipropetrovsk, waar hij al zijn hele loopbaan speelt. Hij kwam er, sinds zijn debuut op zeventienjarige leeftijd, tot 125 wedstrijden en 25 doelpunten in de nationale Oekraïense competitie. “Ik wil niet specifiek ingaan op namen, maar de informatie over een transfer naar een Engelse topclub is waar, ja”, zegt de vader van de speler tegen Tribuna.

“Hij kan later deze week wel eens van club verwisselen. We nemen aanbiedingen vanuit de Oekraïense competitie daarbij niet in overweging”, voegt Konoplyanka senior eraan toe. Liverpool-trainer Brendan Rodgers bevestigde dinsdagavond al dat Liverpool inderdaad nog hoopt op de komst van een nieuw gezicht. “Hopelijk zijn we op tijd”, wees de oefenmeester toen naar de naderende deadline.

Bezig met laden …