voetbalzone

Koploper in Championship haalde vlak voor tijd nog ‘Dutch winger’ binnen

Erik van Dam03 sep 2013, 12:54
Laatst bijgewerkt: 03 sep 2013, 12:54
Advertentie
/

Blackpool, de lijstaanvoerder in de Engelse Championship, heeft zich maandagavond vlak voor het verstrijken van de deadline nog versterkt met Marvin Zeegelaar. Dat maken the Seasiders dinsdag officieel bekend. Het benodigde papierwerk werd twee minuten voor tijd nog ingediend en nu wacht men bij Blackpool op de vrijgave van Zeegelaar.

De 23-jarige vleugelspeler wordt een seizoen lang gehuurd van zijn Turkse werkgever Elazigspor. Daar loopt zijn contract nog door. Elazigspor nam Zeegelaar vorig jaar zomer van Espanyol, waar hij terechtkwam na twee seizoenen als invaller bij Ajax. De overstap naar Engeland is voor de Dutch winger een nieuwe kans om zich te profileren in een andere competitie.

Bij Elazigspor kwam de geboren Amsterdammer niet echt uit de verf: hij speelde er negentien wedstrijden, maar scoorde niet. Zijn nieuwe club is na vijf wedstrijden nog ongeslagen en staat op dertien punten, net als medekoploper Queens Park Rangers. Drie jaar geleden speelde Blackpool nog in de Premier League.

Bezig met laden …