Koploper Trabzonspor scoort niet en moet genoegen nemen met punt

Robert Smid21 nov 2010, 16:06
Laatst bijgewerkt: 21 nov 2010, 16:06

Trabzonspor heeft in eigen huis de wedstrijd tegen Eskisehirspor niet in een winstpartij om weten te zetten. De koploper van de Turkse profcompetitie kon goede zaken doen tegen de laagvlieger, maar had de grootste moeite om de opponent af te schudden. Sterker nog: het lukte niet. De supporters van Trabzonspor moesten genoegen nemen met een doelpuntloos gelijkspel (0-0).

Het had zomaar slecht af kunnen lopen met de thuisploeg. Al na zes minuten hadden de bezoekers namelijk op 0-1 kunnen staan, toen Trabzonspor-goalie Onur Recep Kivrak een blunder van jewelste maakte. Het resulteerde uiteindelijk niet in een goal. De koploper kwam zelf pas na een half uur tot de eerste aardige mogelijkeid, maar een schot van Hrvoje Cale bleek ongevaarlijk.

Trabzonspor liet zien meer te willen en Eskisehirspor deed op een gegeven moment niets anders meer dan verdedigen. De ploeg hield echter goed stand en Trabzonspor kwam er maar niet doorheen. In de vijfde minuut van de blessuretijd kreeg de thuisploeg nog een dot van een kans, maar een kopbal spatte uiteen op de lat. Het bleek de laatste doelpoging van de wedstrijd.