voetbalzone

Kortrijk-middenvelder Pavlovic legt zich niet neer bij opgelegde schorsing

Bart Kruyt15 apr 2010, 12:23
Laatst bijgewerkt: 15 apr 2010, 12:23
Advertentie

Het vorige hoger beroep leverde maar weinig succes op, maar Nebosja Pavlovic weigert zich neer te leggen bij de flinke schorsing die hij eerder deze week opgelegd kreeg. De middenvelder van KV Kortrijk werd zaterdag met rood naar de kant gestuurd omdat hij de arbiter een zetje had gegeven, waarna de KBVB hem voor twee duels wilde schorsen. Pavlovic ging echter in beroep en zag de straf verdubbeld worden.

De schorsing van de middenvelder werd omgezet naar een straf van zes wedstrijden, waarvan twee voorwaardelijk. Pavlovic ontbrak daardoor al tegen Anderlecht en kan ook niet meedoen tegen Sint Truiden, Club Brugge en AA Gent. Pas op 5 mei kan hij weer spelen, als Kortrijk opnieuw op Anderlecht stuit.

Hoewel het vorige hoger beroep dus een verdubbeling van de straf opleverde, weigert Pavlovic zich nu neer te leggen bij zijn schorsing. De middenvelder is opnieuw in hoger beroep gegaan, aangezien hij van mening was dat er nauwelijks wat gebeurde in de wedstrijd tegen Zulte Waregem. Pavlovic gaf Stéphane Breda een klein zetje, maar hij noteerde dat als een duw en trok een directe rode kaart. Vrijdag doet de Belgische tuchtcommissie een uitspraak.

Bezig met laden …