voetbalzone

Koster: 'Een psycholoog is niet de oplossing, maar ik sta er voor open'

Daniel Cabot Kerkdijk10 nov 2010, 06:58
Laatst bijgewerkt: 10 nov 2010, 06:58
Advertentie

Club Brugge staat weliswaar in de middenmoot van de Jupiler Pro League, maar de kortste weg naar Europa blijft toch de Beker van België. Derhalve is de wedstrijd tegen Germinal Beerschot van groot belang voor Adrie Koster en consorten. "Dit is een zware loting, maar het belang van deze bekermatch nam niet toe door de mindere resultaten van de afgelopen weken, deze match is gewoon belangrijk."

Voorzitter Pol Jonckheere gaf maandag toe dat Club op zoek is naar versterking. "Ik weet dat er mogelijkheden zijn om iets te doen in januari", bevestigt Koster aan Het Nieuwsblad. "We overleggen daar vaak over. Als we ons kunnen versterken, zullen we dat niet nalaten. Maar het is niet zo dat we deze groep al hebben afgeschreven en er niet meer in geloven. Iedereen, ikzelf voorop, gelooft nog altijd dat we ook met de huidige groep resultaten kunnen en zullen halen."

De technische staf bekijkt of er psychologische begeleiding kan worden aangewend. "Dat er een psycholoog zou bijkomen, is een mogelijkheid", geeft Koster toe aan het dagblad. "Ik zeg niet dat dit de oplossing is, maar ik sta er voor open. Ik heb daar al ervaring mee van in Nederland. Ik heb het dan niet over teambuilding en een overlevingstocht maken, want dat kan ik nog wel verzinnen. Het is duidelijk dat het dan over praten gaat. Misschien kan iemand zaken bovenhalen bij sommige jongens die niet zozeer met het voetbaltechnische aspect te maken hebben. Je moet als trainer altijd bereid zijn om nieuwe wegen in te slaan."

Bezig met laden …