voetbalzone

Kramaric stelt Vitesse en Chelsea teleur en tekent bij laagvlieger

Bart Kruyt07 jan 2015, 16:25
Laatst bijgewerkt: 07 jan 2015, 16:25
Advertentie

Leicester City maakte dinsdagavond melding van de komst van Mark Schwarzer, die werd overgenomen van Chelsea, en heeft een dag later opnieuw een opvallende transfer afgerond. De hekkensluiter van de Premier League heeft zijn eigen transferrecord gebroken voor de komst van Andrej Kramaric, die is overgenomen van HNK Rijeka en een meerjarig contract heeft getekend.

voetbalzone

Leicester betaalt volgens de Engelse media 12,5 miljoen euro voor de 23-jarige Kramaric, die afgelopen zomer nog in beeld was bij Feyenoord. De Rotterdammers haalden de goaltjesdief echter niet naar Nederland en zullen daar nu spijt van hebben. Kramaric scoorde dit seizoen al 21 keer in 18 competitiewedstrijden voor Rijeka en was in de Europa League nog goed voor een hattrick tegen Feyenoord.

Zijn scoringsdrift viel ook op in de topcompetities en Kramaric werd in verband gebracht met onder meer AC Milan en Chelsea. Laatstgenoemde club was ook daadwerkelijk concreet en wilde de spits stallen bij Vitesse, maar het bod van Chelsea viel Rijeka erg tegen. De Kroaten wisten het wel eens te worden met Leicester en Kramaric moet nu gaan proberen om the Foxes voor degradatie te behoeden. Rijeka wenst Kramaric op het officiële Twitter-kanaal van de club 'veel succes in zijn verdere loopbaan'.

Bezig met laden …