voetbalzone

Kramer baalt: 'Helaas moet ik erbij zijn, mijn vrije avond naar de klote'

Daniel Cabot Kerkdijk18 okt 2015, 19:29
Laatst bijgewerkt: 18 okt 2015, 19:29
Advertentie

Michiel Kramer speelde zondagmiddag tegen SC Heerenveen (2-5) mogelijk zijn laatste wedstrijd voor Feyenoord deze maand. De aanvaller wacht nog altijd mogelijk een schorsing voor zijn actie in het duel met De Graafschap, een slaande beweging richting Ted van de Pavert. Maandag wordt de zaak opnieuw behandeld in Zeist.

voetbalzone

Feyenoord ging daarna twee keer in beroep tegen de strafeisen van de KNVB en dus mag Kramer zich maandag gaan verantwoorden. De aanvaller erkent dat zijn actie niet slim was, maar benadrukt ook dat er wel eens ergere dingen op het veld gebeuren. "De term slaan is overdreven, maar ik geef toe dat het dom was. Als ik hem op zijn schouder duw, is er niks aan de hand. Nu duw ik hem meer in zijn gezicht en dan is het gewelddadig."

Kramer heeft weinig zich om maandag naar Zeist te gaan. "Helaas moet ik erbij zijn. Mijn vrije avond gaat dan naar de klote", baalt de aanvaller in gesprek met RTV Rijnmond. Kramer moet zodoende wellicht de duels met AZ en Ajax missen. "Mocht ik die missen dan is het vervelend, maar wel mijn eigen schuld."

Bezig met laden …