voetbalzone

Kramer clasht na overwinning op FC Utrecht met agressieve supporter

Bart Kruyt29 feb 2016, 07:50
Laatst bijgewerkt: 29 feb 2016, 07:50
Advertentie

Feyenoord won zondag van FC Utrecht, maar toch vertrok Michiel Kramer met een vervelend gevoel naar de kleedkamer. De aanvaller werd bij de catacomben opgewacht door een agressieve supporter, die Kramer verbaal aanviel. Daar was de Feyenoorder niet van gediend en volgens De Telegraaf wilde hij de confrontatie zoeken. Een opstootje kon echter voorkomen worden.

/

Kramer kreeg het al eens eerder aan de stok met fans van Feyenoord. “Iemand vond het nodig om tegen mij 'k*nkerlul' te zeggen. Toen ik vroeg om wat dichterbij te komen en het te herhalen, zei hij het niet meer. Toen was het klaar”, vertelde Kramer aan De Volkskrant.

In de wedstrijd was Kramer nog belangrijk geweest voor Feyenoord: hij gaf de assist bij de 1-1 van Tonny Vilhena en liet bij de 1-2 van Dirk Kuyt een voorzet bewust lopen. “Ik was al vier meter voorbij de eerste paal en kon onmogelijk zelf scoren”, legde Kramer uit aan het Algemeen Dagblad. “En ik wist natuurlijk dat Dirk achter mij zat. De verdediger (Timo Letschert, red.) niet? Dat idee kreeg ik niet nee. Dat is alleen maar prima.''

Bezig met laden …