voetbalzone

Kramer dreigt bekerwedstrijd tegen Ajax te moeten missen

Bart Kruyt06 okt 2015, 16:14
Laatst bijgewerkt: 06 okt 2015, 16:14
Advertentie

Feyenoord dreigt Michiel Kramer in de komende weken te moeten missen. De aanklager betaald voetbal was een onderzoek gestart naar het gedrag van de aanvaller in de uitwedstrijd tegen De Graafschap en komt dinsdag met een schikkingsvoorstel van vier wedstrijden schorsing, waarvan één voorwaardelijk. Feyenoord heeft de kans om tegen dit voorstel in beroep te gaan.

voetbalzone

Mochten de Rotterdammers besluiten om de straf te accepteren, wat niet waarschijnlijk lijkt, dan mist Kramer de bekerwedstrijd tegen Ajax. Ook kan hij in dit geval niet meedoen in de competitiewedstrijden tegen sc Heerenveen (uit) en AZ (thuis). Feyenoord won recent al een zaak voor Eljero Elia, die rood kreeg tijdens een duel van de beloften en voor vier duels werd uitgesloten, en huisjurist Joris van Benthem kreeg bovendien Rick Karsdorp vrij na diens rode kaart tegen FC Utrecht.

Kramer plantte in Doetinchem zijn arm in het gezicht van tegenstander Ted van de Pavert. Het incident werd niet waargenomen door Danny Makkelie, de arbiter van dienst, maar op basis van het bestuderen van de videobeelden wacht Kramer nu mogelijk toch nog een flinke schorsing.

Bezig met laden …