voetbalzone

‘Kramer had misschien meer krediet verdiend, maar het lijkt nu al beslist’

Robin Bruggeman05 aug 2016, 22:20
Laatst bijgewerkt: 05 aug 2016, 22:20
Advertentie

Feyenoord versterkte zich in de transferperiode met Nicolai Jörgensen en hij lijkt van trainer Giovanni van Bronckhorst meteen de voorkeur te krijgen boven Michiel Kramer, de man die vorig seizoen het grootste deel van het seizoen in de punt van de aanval stond. Volgens Feyenoord-volger Martijn Krabbendam is de keuze voor de Deen begrijpelijk, al denkt hij wel dat Kramer misschien iets te makkelijk opzij is geschoven.

/

“Op basis van zijn transfersom is het logisch dat hij niet op de bank zit, maar het lijkt nu al beslist”, vertelt de analist bij FC Rijnmond. “Kramer heeft vorig seizoen niet alles gespeeld en toch veel doelpunten gemaakt. Hij is ook belangrijk geweest in de bekerfinale en had misschien meer krediet verdiend. Toch zal hij zich er in moeten schikken, want Feyenoord is een topclub. Kramer zal echter zijn doelpuntjes blijven maken, of dat nu in het eerste of het tweede elftal is.”

Krabbendam is wel te spreken over de komst van Steven Berghuis, die volgens hem voor meer doelpunten gaat zorgen. Hij denkt wel dat de komst van de vleugelspeler tot scheve gezichten in de selectie kan gaan leiden: Van Bronckhorst moet keuzes gaan maken waardoor Jens Toornstra waarschijnlijk weer op de bank belandt. Volgens de journalist wordt het een uitdaging voor de trainer om dat allemaal in goede banen te leiden.

Bezig met laden …