voetbalzone

Kramer moppert: 'De scheidsrechter heeft geen een keer voor mij gefloten'

Bart Kruyt20 sep 2015, 16:40
Laatst bijgewerkt: 20 sep 2015, 16:40
Advertentie

Michiel Kramer opende met een schitterende kopbal de score bij het treffen tussen Feyenoord en Roda JC Kerkrade, maar kwam verder nauwelijks in het stuk voor. De verdedigers van Roda gebruikten handen en voeten om Kramer het leven zuur te maken en de Feyenoorder was na afloop van het 1-1 gelijkspel dan ook niet te spreken over de arbitrage.

Kramer had op meer steun gehoopt van scheidsrechter Pol van Boekel. “Blijkbaar dachten ze dat worstelen de enige manier was om mij van koppen af te houden”, mopperde de spits voor de camera van FOX Sports. “Godverdomme, ik kreeg alles tegen. De scheidsrechter heeft geen enkele keer voor mij gefloten.”

“Ik kan geen kant op als ze me vastpakken en probeer mezelf dan los te krijgen”, legde Kramer uit. “Het is vervelend als je dan een vrije trap tegen krijgt, maar het zij zo. Ik had vandaag wel een pingel of twee verdiend, ja. Een overtreding in de zestien is volgens mij nog altijd een pingel en dan word ik bestraft zonder een overtreding te maken." Kramer keek ook in de spiegel en gaf aan dat hij misschien ‘iets slimmer’ moest worden.

Bezig met laden …