voetbalzone

Kramer overtuigt vorige club niet: ‘Hij heeft geen onuitwisbare indruk gemaakt’

Jeroen van Poppel22 jun 2019, 15:41
Laatst bijgewerkt: 22 jun 2019, 15:41
Advertentie

Michiel Kramer is niet in beeld bij ADO Den Haag, zo stelt technisch manager Jeffrey van As tegenover Omroep West. De dertigjarige spits gaat FC Utrecht over een week transfervrij verlaten en werd in verband gebracht met een terugkeer naar ADO. Volgens Van As is daar momenteel echter geen sprake van.

Kramer speelt sinds januari bij Utrecht, dat zijn aflopende verbintenis niet gaat verlengen. Zodoende is de centrumspits per 1 juli transfervrij. In de Domstad kwam Kramer tot 1 doelpunt in 10 wedstrijden. "Hij heeft geen onuitwisbare indruk gemaakt de laatste anderhalf jaar", vindt Van As. Kramer speelde in het verleden twee seizoenen voor ADO en dwong destijds een transfer af naar Feyenoord.

"Kramer is een aparte speler, die het hier heel goed gedaan heeft", reageert de technisch manager van de Hagenaars. "Hij heeft ook een zwak voor ADO Den Haag, heeft nog steeds goed contact met mensen binnen de club, maar van een terugkeer naar ADO is op dit moment nog geen sprake."

ADO heeft wel behoefte aan aanvallende versterkingen, daar Sheraldo Becker de club transfervrij verlaat. "Het is moeilijk, omdat je alles met hem vergelijkt", zegt Van As, die Patrick Joosten van Utrecht op het oog had. "Maar ze willen hem niet laten gaan. En dan houdt het eigenlijk al op."

Bezig met laden …