voetbalzone

Kramer uitgesproken: ‘Eigenlijk zit niemand op zo’n wedstrijd te wachten’

Chris Meijer30 mrt 2018, 19:29
Laatst bijgewerkt: 30 mrt 2018, 19:29
Advertentie

Sparta Rotterdam hervat de Eredivisie zaterdagavond met een uitwedstrijd tegen PEC Zwolle. Tijdens de interlandperiode gingen de Spangenaren in een oefenduel met 5-1 onderuit tegen FC Utrecht, maar Michiel Kramer wil daar niet te zwaar aan tillen. De 29-jarige spits zegt in gesprek met RTV Rijnmond dat de oefenwedstrijd wat hem betreft niet gespeeld had hoeven worden.

“Ik hecht eigenlijk niet veel waarde aan dat soort wedstrijden. Eigenlijk zit niemand op zo'n wedstrijd te wachten. Ik snap wel dat jongens die weinig spelen minuten kunnen maken, maar denk ook dat zij er niet op zitten te wachten. De wedstrijd was al ingepland, dus prima”, concludeert Kramer, die door RTV Rijnmond vergeleken werd met Wout Weghorst. Kramer denkt niet dat hij, zoals Weghorst, in Oranje had kunnen spelen.

“Ik heb die wedstrijden ook niet gezien. Ik heb andere dingen te doen. Dat hij debuteert is leuk voor hem, maar voor mij niet relevant. Of ik naar Oranje kijk? Nee”, stelt de spits van Sparta. Kramer wil het niet hebben over Henk Fraser, die volgend seizoen aan het roer staat op Het Kasteel. “Hij is hier pas volgend jaar trainer, niet nu. Het maakt niet veel uit wat ik daarover te zeggen heb. Het gaat erom dat we punten gaan pakken tegen PEC. Aan het einde van de rit kijken we wel naar volgend jaar.”

Bezig met laden …