voetbalzone

Kramer weet van niks: 'Ga nooit iemand bewust een schop geven'

Matthijs van Laar07 dec 2014, 14:52
Laatst bijgewerkt: 07 dec 2014, 14:52
Advertentie
voetbalzone

ADO Den Haag kreeg zondag geen poot aan de grond tegen PEC Zwolle en greep soms naar hard spel. Vooral Michiel Kramer liet zich af en toe gaan, al vond coach Henk Fraser dat wel meevallen. Hij nam het na afloop van de 3-1 nederlaag op voor de spits, die de enige Haagse treffer voor zijn rekening nam.

"Ik vind dat we niet moeten overdrijven met duels die we bestraffen", liet Fraser na afloop optekenen in gesprek met FOX Sports. "Op het einde krijgt Aaron Meijers ook een gele kaart. Die kan die ook inderdaad geven, maar om nou te zeggen: 'Jezus, dit is hard.' Dat vond ik niet bij die van Kramer. Ik vind dat dat best wel meeviel deze wedstrijd."

Kramer zelf zei vooral te balen van de nederlaag en wilde niet al te diep ingaan op de voorvallen. "Je moet gewoon alles doen wat in je macht ligt", verkondigde hij. "Maar ik ga nooit iemand bewust een schop geven." Over het spel van zijn ploeg was de Eredivisie-topscorer (elf goals) niet te spreken. "We hebben geen moment aanspraak gemaakt op een resultaat. Na vorige week is dat superslecht en superzonde. We hadden een complete offday."

Bezig met laden …