voetbalzone

Kranten kritisch: 'Dit Real komt niet in de buurt van de landstitel of de CL'

Bart Kruyt11 mrt 2015, 08:56
Laatst bijgewerkt: 11 mrt 2015, 08:56
Advertentie

Real Madrid is geen schim meer van de ploeg die in de eerste seizoenshelft zo'n indrukwekkende zegereeks neerzette en ging dinsdag met de hakken over de sloot naar de kwartfinales van de Champions League. De ploeg van Carlo Ancelotti verloor in eigen huis met 3-4 van Schalke 04, maar bekerde door de 0-2 zege in Gelsenkirchen toch verder. De pers maakt zich zorgen over Real.

voetbalzone

De internationale media tonen zich woensdag verbaasd over het feit dat Real zo angstig was. "Het doel werd bereikt, maar er kon geen feest gevierd worden na de nederlaag tegen Schalke", schrijft La Gazzetta dello Sport bijvoorbeeld. "Ancelotti moet hard werken om deze crisis te verhelpen." BILD vond het jammer dat Schalke net een doelpunt tekort kwam voor een ongelooflijke stunt: "Ronaldo voorkwam een schande voor Real", schrijft de Duitse krant.

"Real is verre van overtuigend", merkt de Daily Mirror op. "De ploeg heeft nu drie wedstrijden op rij niet gewonnen en de supporters lieten hun onvrede blijken met duidelijke fluitconcerten." Het Mexicaanse Récord vond Iker Casillas de slechtste man op het veld en Klaas-Jan Huntelaar van Schalke de beste. "Real moet zich zorgen maken, want ze zijn hun charme verloren", klinkt het. Het Spaanse dagblad El Mundo Deportivo concludeert dat dit Real 'niet in de buurt komt van de landstitel of het prolongeren van de Champions League'.

Bezig met laden …