voetbalzone

'Krediet Benítez raakt op na nieuwe zeperd van afgelopen weekeinde'

Matthijs van Laar15 dec 2015, 09:38
Laatst bijgewerkt: 15 dec 2015, 09:38
Advertentie

Rafael Benítez ligt opnieuw onder vuur. Waar voorzitter Florentino Pérez na de kansloze nederlaag tegen Barcelona nog openlijk zijn steun uitsprak, is het na de 1-0 nederlaag van zondag bij Villarreal oorverdovend stil. Volgens Marca is dat een teken aan de wand en moet de coach zich serieus zorgen gaan maken over zijn houdbaarheid.

voetbalzone

De krant schrijft dat Benítez mogelijk wordt geslachtofferd als de resultaten de komende periode uit zullen blijven. Daar komt nog eens bij dat het type voetbal dat de Koninklijke speelt niet kan rekenen op de goedkeuring van veel fans. Ook zou de oefenmeester nog altijd een moeizame relatie onderhouden met een aantal belangrijke spelers.

Benítez slachtofferde Toni Kroos ten faveure van Casemiro, wat zou wijzen op een slechte band met de Duitse middenvelder. Eerder werd al melding gemaakt van aanvaringen met Cristiano Ronaldo, James Rodríguez, Marcelo, Jesé Rodríguez en Sergio Ramos. Real Madrid staat momenteel vijf punten achter de koplopers Barcelona en Atlético Madrid. In de Champions League bereikte de club moeiteloos de knock-outfase.

Bezig met laden …