voetbalzone

‘Kritiek op coach Luis Enrique komt via ‘mol’ naar buiten bij Barcelona’

Peter Nusselder04 nov 2014, 09:45
Laatst bijgewerkt: 04 nov 2014, 09:45
Advertentie

Volgens het Spaanse AS zit er een ‘mol’ in de selectie van Barcelona. De Catalaanse grootmacht begon onder leiding van de nieuwe trainer Luis Enrique erg goed aan het seizoen, maar na twee nederlagen op rij tegen Real Madrid en Celta de Vigo is er kritiek op de oud-middenvelder.

voetbalzone

Vanuit de spelersgroep zouden er nu sms’jes naar de pers worden gestuurd die vraagtekens zetten bij het functioneren van Luis Enrique. Barcelona verloor el Clásico en er zou van binnenuit kritiek zijn op het feit dat Xavi in Madrid de voorkeur kreeg boven Ivan Rakitic. De tactische vaardigheden van de 44-jarige oefenmeester kunnen naar verluidt evenmin op veel waardering rekenen.

“We kwamen zonder plan naar stadion Stantiago Bernabéu. We begrijpen niet wat hij van ons wil”, zou ook vanuit de selectie naar de media zijn verstuurd. Voorzitter Josep María Bartomeu houdt evenwel vertrouwen in Luis Enrique. “Er is hier geen crisis, het seizoen is nog maar net begonnen. We moeten geduld hebben, het succes komt vanzelf. We maken ons geen zorgen, de coach is goed bezig”, vertelt de preses aan Esport3.

Bezig met laden …