voetbalzone

Kritiek op Feyenoorder: 'Hij moet weg, hij is dat rugnummer niet waard'

Matthijs van Laar10 jul 2015, 20:00
Laatst bijgewerkt: 10 jul 2015, 20:00
Advertentie
voetbalzone

Feyenoord moet komend seizoen flink doorselecteren als het een rol van betekenis wil spelen in de titelstrijd. Dat zegt oud-coach Rob Jacobs, die zijn gifpijlen vooral richt op Colin Kazim-Ricards en Lex Immers. Beide spelers zijn het Feyenoord-tenue eigenlijk niet waardig, vindt hij.

Jacobs zegt op RTV Rijnmond te hopen dat Immers snel uit het elftal verdwijnt. "Immers biedt te weinig voor een club als Feyenoord. Je moet creatief zijn en een bal kunnen inspelen op een ander. Ik zie nooit een steekpass van meneer Immers. Ik had hem gewoon geruild voor Michiel Kramer. Immers heeft de creativiteit en techniek niet", klinkt het bijzonder kritisch.

Ook Kazim-Richards krijgt ervan langs. Feyenoord legde de Turkse spits vorig seizoen definitief vast, maar had zich dat geld kunnen besparen, vindt Jacobs. "Hij moet weg. Hij is het rugnummer negen niet waard", aldus de voormalig trainer van de Rotterdammers, die wel te spreken is over nieuweling Marko Vejinovic. "Een uitstekende aankoop", besluit hij positief.

Bezig met laden …