voetbalzone

Kritiek op Hiddink: 'Daar kan ik moeilijk begrip voor opbrengen'

Bart Kruyt14 nov 2013, 12:08
Laatst bijgewerkt: 14 nov 2013, 12:08
Advertentie
/

René Meulensteen heeft sinds woensdag weer werk. De Nederlandse coach tekende een contract bij Fulham, waar hij Martin Jol gaat helpen om de laagvlieger uit het slop te trekken. Meulensteen hoopt op Craven Cottage een mislukt avontuur bij het Russische Anzhi Makhachkala zo snel mogelijk te kunnen vergeten.

De voormalig assistent van Sir Alex Ferguson bij Manchester United ging in de zomer naar Anzhi, als assistent van Guus Hiddink. Laatstgenoemde vertrok echter al snel, waarna Meulensteen werd doorgeschoven. Hij hield het niet lang vol als hoofdtrainer en is teleurgesteld in Hiddink: "De manier waarop hij verdween, dat was me te gemakkelijk", zegt Meulensteen in Voetbal International.

Toen het misging, heeft Meulensteen Hiddink direct gebeld, zijn voice-mail ingesproken en diverse sms'jes verstuurd. "Daar is geen reactie op gekomen, ook niet nadat ik het nóg een paar keer geprobeerd heb. Ik heb hem helaas niet meer gesproken. Daar kan ik moeilijk begrip voor opbrengen", moppert de nieuwe Fulham-coach.

Bezig met laden …