voetbalzone

Kritiek op Liverpool: ‘Het lijkt wel of ze nooit samen hebben gespeeld’

Thijs Post14 sep 2015, 17:11
Laatst bijgewerkt: 14 sep 2015, 17:11
Advertentie

Liverpool heeft het lastig en volgens Damien Comolli heeft dat te maken met de grote gokken van manager Brendan Rodgers. Zo gebruikte Rodgers in de wedstrijd tegen Manchester United (3-1 verlies) veertien spelers, van wie er zeven vorig seizoen nog niet op Anfield onder contract stonden. Comolli, in het verleden verantwoordelijk voor het transferbeleid bij Liverpool, vindt het daardoor geen wonder dat Liverpool het ritme nog niet gevonden heeft.

voetbalzone

“Ik zei voor het seizoen al dat het een enorme gok was om zo veel spelers te wisselen. Kijk naar de wedstrijd tegen Manchester United. De vleugelverdedigers waren nieuw, op het middenveld stonden nieuwe spelers, de drie aanvallers waren nieuw. Het lijkt alsof ze nooit samen hebben gespeeld.”

“Het heeft tijd nodig, maar ik heb al gezegd dat het een enorme gok was. Tegen de tijd dat het klikt, hebben de andere clubs al veel meer punten”, vindt Comolli, die tussen november 2010 en april 2012 verantwoordelijk was voor de voetbalstrategie bij Liverpool.

Bezig met laden …